Szalóki Ági

CSAK EGY NAP A VILÁG

A 40-es, 50-es és 60-as évek magyar és külföldi slágerei

Csak egy nap a világ… Szalóki Ági megújult műsorában Karády Katalint, Edith Piafot és Amália Rodriguest idézi meg, hogy elénekelje, amit a dívák a szerelemről, vágyakozásról, büszkeségről, kacérságról, csalódásról és beteljesülésről tudtak. A harmincas, negyvenes és ötvenes évek lüktető magyar swing slágerei, a francia chanson és a portugál fado parázsló dallamai két fantasztikus hangszeres-zeneszerző, Bacsó Kristóf szaxofon- és Juhász Gábor gitárművész feldolgozásában hangzanak el a színpadon.

vagy-muzsikal

„Szeretem ezeket a szerelmi vallomásokat, egyszerűek, bátrak, őszinték, ma is érvényesek. Olyasfajta bölcs és kedvesen ironikus gondolatokat találtam bennük, amelyek nagyon közel állnak hozzám.
Karády személyében egy olyan nő énekel, aki sok mindent megélt. Ezzel próbálok azonosulni. Így próbálom üzenni a színpadról: minden nő képes arra, hogy díva legyen, mindenkiből lehet igazi királynő, akár Karády.”
A produkció születéséről Szalóki Ági


A zenekar tagjai: Cseke Gábor-zongora, ifj. Tóth István-gitár, Cseh Balázs-dob, Kovács Zoltán-nagybőgő, Bacsó Kristóf-szaxofon, Shreck Ferenc-harsona
Vendégművész: Korb Attila-kornett, ének

Vissza »